Casa di Montagna Thouraz
Onze plannen

Onze plannen

Op een bergachtig terrein van ruim 4 hectare staat Casa di Montagna Thouraz van 620m2. Deze is van buiten nagenoeg klaar en authentiek opgeknapt. Aan ons de eer om de binnenkant voor zoveel mogelijk bergliefhebbers tot een sfeervol, comfortabel en duurzaam berg-thuis om te toveren. Denk daarbij aan het comfort van goede bedden, vloerverwarming, kwalitatief goede apparatuur, geluids- en warmte isolatie die voldoet aan de hoogste norm van dit moment.

Op dit moment zijn wij alle plannen aan het vormgeven met onze architect Luca en landmeter. Hierbij alvast een sfeerimpressie van onze globale plannen.

Sfeerfoto’s

Ons doel is dat jij na een verblijf in Casa di Montagna Thouraz verrijkt vertrekt. Als mens, maar ook heb je de natuur meer teruggegeven dan je gebruikt hebt door de duurzame initiatieven die we gaan meenemen in de verbouwing. We gaan optimaal gebruik maken van de vele zonuren door zonnepanelen en batterijen te plaatsen. Onze Casa heeft een eigen waterbron met mineraalrijk water van de berg. Door speciale filters kun je het water dat je hebt gebruikt weer schoon teruggegeven aan de berg. En zo zijn er nog meer fantastische vormen waarmee we de gebruikte energie weer terug kunnen geven aan deze rijke plek. We laten ons inspireren door Solar Impuls Foundation van Bertrand Piccard en de vele innovatieve ideeën van Val d’Aosta.

Er zal het grootste deel van het jaar een gastvrouw aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat Casa di Montagna Thouraz tiptop voor elkaar is. Zij zorgt voor een warm welkom en je wordt op weg geholpen voor een onbezorgd verblijf.

Organisatie

Allard en Jantiene zijn de eigenaren van Casa di Montagna Thouraz. Zij combineren het leven in de bergen met een leven in Nederland. Met deze lifestyle organiseren zij de wandel- en trailrunreizen. Beiden zijn altijd op zoek naar bijzondere lokale en internationale samenwerkingen en initiatieven. Ze lopen graag een rondje met je mee voor een onverwacht uitzicht of een mooi gesprek.