Casa di Montagna Thouraz
Ons verhaal

Ons verhaal

Wij zijn Allard en Jantiene van Lingen. In het zonnige Valle d’Aosta hebben wij op een hooggelegen plek een parel gevonden. Wij willen hier een inspirerende basis maken voor elke bergliefhebber. Van comfortabele 2 tot 6 persoons appartementen, een mini camping, wellness en grote huiskamer voor iedereen. Onze droom kunnen wij realiseren met dank aan heel veel lieve mensen via onze Crowdfunding Campagne.

Wie zijn wij?

Woorden die ons verbinden zijn: delen, buiten, bergen, samen, het leven voluit leven, actief en oprecht. Het geeft ons de energie waar we heel vrolijk van worden!

Allard: ‘Ik ben vader van Julia (13), Tijn (11) en Mats (9). Daarnaast ben ik International Mountain Leader en heb 25 jaar ervaring in het organiseren van sneeuwwandelreizen, trektochten over de hele wereld, teamtrainingen, en ben P&O-er. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en Frans vloeiend en heb een praktische basis in de Italiaanse taal.’

Jantiene: ‘Ik heb 20 jaar ervaring in marketing, promotie, communicatie, sponsoring, SEO en ICT specifiek in de sport- & reisbranche. Ik krijg energie van het uitdenken en realiseren van nieuwe initiatieven rondom een bijzondere beleving voor wie dan ook. In 2016 heb ik Nederland ingeruild voor de Hautes-Alpes in Zuid-Frankrijk en nu kijk ik uit naar het grote Thouraz-avontuur samen met Allard in Italië.’

Ondernemen is onze grote passie en samen maken we het onmogelijke mogelijk. Naast ons leven samen, zorgen wij in co-ouderschap voor Allard’s kinderen. Zij zijn twee weken bij ons en twee weken bij hun moeder.

Wij organiseren al jaren kleinschalige wandel- en trailrunreizen vanuit Bergwandelen.com en Bergtrails.com in alle seizoenen van het jaar. Onze reizen kenmerken zich door unieke en authentieke locaties en persoonlijk contact. De reizen worden uitgevoerd door toegewijde en professionele wandelgidsen. Daarnaast verhuren wij sinds een paar jaar een Boshuis en Berghuis met een bezettingsgraad van maar liefst 85%. We genieten intens van ons werk!

Samenwerkingen

We zijn erg dankbaar met onze partners en samenwerkingen. Zo worden we tijdens onze reizen goed beschermd door Rab Outdoor kleding (wandelreizen) en La Sportiva kleding (trailrunreizen) en schoenen (wandel- en trailrunreizen). Julbo ondersteund ons met de beste zonnebrillen. Voor het Kenniscentrum van de NKBV verzorgen we filmpjes en artikelen over trailrunning, sneeuwwandelen en bergwandelen. Met de Breda University of Applied Sciences en het Tourism Impact Lab ontwikkelen we met enthousiaste eindejaars studenten onze bedrijven met de nieuwste inzichten. Dit is elk half jaar een fantastisch proces waar we allemaal veel van leren!

Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Casa di Montagna Thouraz

In oktober 2020 konden onze reizen door Corona niet doorgaan. Dat was ontzettend jammer maar we besloten om met z’n tweetjes toch naar Italië te gaan. We vonden een appartement in – we hadden er nog nooit van gehoord – Thouraz di Sopra. Hier hebben we gevonden wat we niet zochten: een plek waar we niet meer weg wilden. En die we met zoveel mogelijk mensen willen delen!

Met Casa di Montagna Thouraz willen wij onze dromen, passies en ervaringen combineren en delen met reizigers, vrienden en iedereen die we nog niet kennen.

Lees verder over onze plannen >>